welke man geeft me romantische sex.

Welke man geeft me romantische sex ?

Plaatsingsdatum:

Hallo, ik zal het eens proberen op de hete meiden website, kijken of ik wat kan vinden.

Ik zal wat over mezelf vertellen, ik ben een vrolijke en positieve blanke vrouw, heb groene ogen en bruin haar en ben 1 meter 69 groot en weeg 58 kilogram, je kunt me zien op de foto, foto is een beetje donker maar denk dat je wel goed genoeg kan zien hoe ik eruit zie. Ik hou erg van sex, niet van dat kinky gedoe, maar van een beetje romantische sex, dus kom niet met gekke voorstellen ben ik niet van gediend.

Ik zoek dus een man die ook van romantische sex houdt, en die positief is ingesteld net als ik.

Ik kan geen mannen ontvangen, want ik woon tijdelijk op de bank van mijn beste vriendin, hoop wel weer woonruimte te vinden, maar dat is de situatie nu op het moment, kan dus geen mannen ontvangen zal naar jou moeten komen als dat mogelijk is, of we kunnen in een hotel afspreken of een andere plek die zich er toe dient. Misschien heb je wel een leuk huis waar we dan samen kunnen gaan wonen, dat zou fijn zijn.

Als je me romantische sex wil geven of je vind mijn advertentie leuk, reageer dan via de website en ik zal altijd terug reageren zodat we iets kunnen afspreken en het leuk kunne hebben met misschien wel romantische sex.

 

Hoop op leuke reacties xxx

STUUR NU EEN GRATIS BERICHT

Meld je gratis aan!

(17 letters en cijfers toegestaan) AANMELDEN

Willekeurige leden: